Estrena dolça (1-0)

El València derrota el Girona tot i quedar-se amb 10 jugadors quasi tota la segona part en el debut de Gattuso a la banqueta

Soler celebra el gol
Soler celebra el gol / Manuel Bruque (Efe)
À Punt Esports
Hèctor Salvador @apuntesports
13 d'agost 2022 - 15:20 Actualitzat: 14 d'agost 2022 - 22:15

L'era Gennaro Gattuso ha començat amb bon peu. El València ha vençut el Girona 1-0 amb un gol de penal de Carlos Soler en els últims minuts de la primera part i després de resistir més de 40 minuts amb un home menys per l'expulsió de Cömert.

La posada en escena de l'equip de Gattuso ha sigut il·lusionant. El València ha dominat, ha desplegat un bon joc i ha tingut les millors ocasions davant un Girona que resistia les envestides dels locals. Però la faena dels catalans se n'ha anat en orris en els instants finals del primer temps. Unes mans innocents de Valery en una falta botada per Samu Castillejo han acabat en un penal, que Carlos Soler no ha perdonat per avançar els blanc-i-negres.

I quan s'havia aconseguit el més difícil, als pocs minuts de la represa tot s'ha tornat a complicar amb l'expulsió per roja directa de Comert. L'àrbitre a instàncies del VAR, ha expulsat el suís per una dura entrada sobre Castellanos que, en primera instància, s'havia quedat en groga. Tot i això, l'equip de Gattuso no s'ha tirat arrere. Mamardashvili a penes ha hagut d'intervindre i les millors ocasions han sigut per al València, que ha pogut sentenciar el triomf molt abans. Ha tocat patir un poc, però el primer triomf ja està ací, en un dia redó en què han debutat els tres fitxatges, Samu Castillejo, Samuel Lino i Nico González.

Començar un projecte amb victòria sempre és important. Però, a més, en un diumenge calorós d'agost més de 31.000 persones han anat al Mestalla. La comunió entre l'afició, l'equip i el nou tècnic és total. Sembla que ja només falten fitxatges per a completar la plantilla perquè la festa siga completa.