Hugo Duro fa somiar amb Europa

El València ha derrotat 1-0 el Getafe i s'acosta al sisé lloc

Hugo Duro celebra el gol
Hugo Duro celebra el gol / Biel Aliño (Efe)
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
08 de març 2024 - 21:19 Actualitzat: 09 de març 2024 - 15:55

El València s'ha retrobat amb la victòria quatre jornades després. L'equip blanc-i-negre ha derrotat el Getafe de José Bordalás per 1-0 amb un altre gol d'Hugo Duro, el que fa dotze en la Lliga, i manté intacte el somni de jugar una competició europea la temporada que ve.

La pluja ha deslluït un dia festiu a Mestalla, en plena prèvia de les Falles. De fet, s'ha donat una de les pitjors entrades de la temporada, amb poc més de 37.000 espectadors. Abans de l'inici del duel hi ha hagut un homenatge a Fiamma Benítez, campiona de la Lliga de les Nacions amb Espanya i també s'ha donat suport a Mouctar Diakhaby, lesionat de gravetat en el partit contra el Reial Madrid. Pel que fa al partit, el Getafe ha acusat les baixes dels jugadors més decisius en atac, Mayoral i Greenwood, i s'ha dedicat a defendre i a dificultar el joc del València.

I el ben cert és que a l'equip de Bordalás, que tornava per primera vegada a Mestalla des que va deixar la banqueta blanc-i-negra, li ha eixit bé el pla. A penes ha passat res, i les úniques accions de perill en la porteria defesa per David Soria han sigut llançaments des de fora de l'àrea de Sergi Canós, que se n'han anat desviats. Tot semblava encaminat a un empat sense gols al descans, fins que ha aparegut la màgia d'Hugo Duro, que sembla que li disputarà el Trofeu Zarra a Mayoral. El madrileny ha finalitzat amb una vaselina de fantasia una acció per banda esquerra, que Gayà ha deixat passar amb intel·ligència.

L'equip de Baraja ha eixit un poc adormit en la represa i li ha pogut costar car. Afortunadament, Mamardashvili i la falta de punteria dels visitants han permés que el marcador no es moguera. El georgià s'ha hagut de lluir en els minuts finals, quan el Getafe ha estirat les línies, amb dues grans aturades.

A l'espera que es complete la jornada, l'equip blanc-i-negre se situa huité amb 40 punts, a dos del sisé lloc, que garantiria jugar a Europa la temporada que ve. Amb la permanència ja enllestida, queden deu partits per davant per a seguir somiant.

També et pot interessar

stats