El València fitxa Carmelo del Pozo per a la secretaria tècnica

Ha treballat en equips com el Llevant o l'Hèrcules, amb resultats desiguals

El València fitxa a Carmelo del Pozo per a la secretaria tècnica

Primer moviment als despatxos del València. El director esportiu Miguel Ángel Corona ha fitxat un ajudant per a buscar futbolistes a baix cost en el mercat de futbolistes: Carmelo de Pozo. 

Expert en economia de guerra, en reestructuració d'equips amb poc de capital però amb més ombres que clars en la seua trajectòria. Aquest és el cartell que anuncia Carmelo del Pozo. 

Després de penjar els guants, es va dedicar a ser preparador físic al Betis i el Rayo. El 2010, a Vallecas, va fer el salt a la direcció esportiva. Càrrec que també ha ocupat a l'Oviedo i al Deportivo. A Riazor no el recorden amb estima. Se'l considera un dels responsables del descens a Segona B. 

En el Llevant, va ser un dels autors de l'equip que va aconseguir l'últim ascens amb Muñiz, però el 2018 va deixar el càrrec per discrepàncies amb Tito. 

L'últim club en què ha treballat és l'Hèrcules. No va complir l'objectiu, l'equip no pujà de categoria, però ell, en un comunicat, es justificava dient que se n'anava amb la "consciència tranquil·la".

També et pot interessar

stats