El València es queda amb les ganes de menjar-se el raïm en Champions (1-2)

L'Espanyol aconsegueix la primera victòria fora de casa de la temporada, en l'últim partit de l'any 2021

El davanter del València, Hugo Duro, comet penal davant Jofre Carreras, extrem de l'Espanyol
El davanter del València, Hugo Duro, comet penal davant Jofre Carreras, extrem de l'Espanyol / Juan Carlos Cárdenas (Agència Efe)
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
30 de desembre 2021 - 17:37 Actualitzat: 31 de desembre 2021 - 18:49

Un penal transformat per Raúl de Tomás i una cabotada de Javi Puado en els deu minuts finals han remuntat el gol inicial d'Omar Alderete i han donat el triomf a l'Espanyol a Mestalla contra un València que s'ha descompost en els minuts finals.

Després d'una primera meitat anivellada, el València s'ha avançat gràcies a un remat de cap d'Alderete, després d'una gran centrada d'Helder Costa. Però l'eixida del camp de Jesús Vázquez, titular en el València pel positiu en covid-19 de Gayà, i sobretot l'entrada de Jofre Carreras, ha canviat el partit.

Només entrar al camp, el jugador del planter espanyol ha patit un penal convertit per RDT que, a més, ha comportat l'expulsió d'Hugo Duro, uns minuts de veure la primera targeta groga per discutir amb un jugador rival. Uns minuts després, també Carreras ha fet la centrada de l'1-2, obra de Puado.

El València trenca així una ratxa de tres victòries seguides i acaba l'any en huitena posició, encara que a només dos punts de la quarta plaça, que dona accés a jugar la Champions a final de temporada. L'Espanyol, per la seua part, aconsegueix la seua primera victòria com a visitant de la temporada i la primera en quasi dos anys, després de l'aconseguida en gener de 2020 a l'Estadi de la Ceràmica.

També et pot interessar

stats