Caldrà patir fins al final (2-2)

Un gol de Samu Lino en el temps afegit evita la tragèdia, però el València haurà de certificar la permanència en l'última jornada

Samu Lino celebra el gol de l'empat
Samu Lino celebra el gol de l'empat / Biel Aliño (Efe)
À Punt Esports
Hèctor Salvador @apuntesports
27 de maig 2023 - 14:28 Actualitzat: 29 de maig 2023 - 11:36

El malson no s'acaba. El València ha evitat la tragèdia amb un gol de Samu Lino en el temps afegit, que ha servit per a empatar contra l'Espanyol i enviar els catalans a segona. L'equip de Rubén Baraja es jugarà la permanència en Primera Divisió en l'última jornada al Benito Villamarín. En tindrà prou amb un empat i fins i tot li podria valdre la derrota, depenent d'altres resultats.

El València no ha volgut especular i ha anat a totes a buscar la victòria. L'Espanyol es limitava a defensar-se i a esperar una errada rival per a fer mal a la contra. El duel avançava sense gols i, de sobte, n'han arribat dos en tres minuts. Diego López ha fet justícia amb l'1-0, però a penes dos minuts després, César Montes ha restablit la igualada en el primer llançament a porta de l'Espanyol. De l'èxtasi al patiment, com a reflex de la temporada. 

I encara faltava el pitjor. Braithwaite, que ha entrat en el descans, ha aprofitat un refús a l'àrea per a marcar l'1-2 i estendre la por al Mestalla. L'equip blanc-i-negre s'ha quedat noquejat i, fins i tot, els catalans han pogut marcar el tercer, però l'àrbitre ha anul·lat la diana per una falta de César Montes sobre Mamardashvili. Els minuts passaven, el marcador no es movia i les males notícies se succeïen. El Getafe ha marcat el 2-1 quasi en el temps afegit i complicava les opcions de permanència dels de Baraja.

Però quan ja semblava que caldria patir de valent en l'última jornada, un altre gol agònic, en temps afegit, ha desfermat la bogeria al Mestalla. Samu Lino ha empatat el duel i ha enviat l'Espanyol a Segona. I de pas, ha aplanat un poc més el camí cap a la salvació. Un únic punt al Villamarín serà suficient per a posar punt final a aquesta temporada d'angoixa.

També et pot interessar

stats