El València empata davant un Leicester més rodat en un partit intens

Un gol de Parejo li val al València per a empatar a l'estadi del Leicester City en un nou partit de pretemporada. Comença així la gira per terres angleses que es completarà dissabte davant l'Everton.

El capità Dani Parejo ha marcat l'únic gol dels valencianistes

El València ha empatat a un davant el Leicester, campió de la Premier League en 2016. Ha sigut el quart partit de la pretemporada, a l’estadi d’un rival exigent i més rodat que ha posat en moltes dificultats els jugadors de Marcelino.

Encara que el domini inicial ha sigut per al València, amb un bon joc de combinacions, el primer gol l’han marcat els locals en aprofitar Iheanacho un baló mort en l’àrea, 1-0. La reacció valencianista ha sigut immediata. Parejo ha tret aigua de la passada arrere de Zaza, després d’una centrada de Piccini, i així s’ha empatat el cara a cara, 1-1. La primera part ha sigut vibrant, amb un Leicester que imprimia velocitat i verticalitat a les accions. Enfront, un València que arribava a l’àrea contrària constantment, sobretot per la banda esquerra amb les internades de Lato i el comandament al centre del camp de Parejo i Kondogbia. Iheanacho, però, ha donat dos nous ensurts a la defensa visitant, però sense conseqüències per al marcador. Ferran i Medrán també han estat a prop de posar per davant l’equip de Marcelino.

El Leicester ha arrancat amb força en la segona part, amb aproximacions perilloses a la porteria de Neto, que ha substituït Jaume al descans. El migcampista de Montcada Iborra ha estat al capdavant del conjunt anglés davant un València que ha eixit mig adormit en la represa. El porter brasiler ha salvat per dues vegades el seu equip amb dos grans parades quan l’afició anglesa ja cantava el gol. La rèplica l’han posat Montoya i Mina amb xuts des de lluny.

Amb els canvis en els dos bàndols, ha disminuït la intensitat i s’ha perdut precisió. El resultat final ha sigut 1-1. El València continuarà la gira a terres angleses amb l’enfrontament davant l’Everton dissabte 4 d’agost a les 16:00 hores. L’últim partit de la pretemporada serà a l’estadi de Mestalla en el trofeu Taronja davant el Bayern Leverkusen, el pròxim 11 d’agost. Els dos partits, també els oferirà en directe la televisió d’À Punt Mèdia.