El València empata contra la Reial i deixa escapar les places europees

Després d'una primera part tediosa, el València ha tingut les millors ocasions en el segon temps

El València no s’imposa a la Reial Societat i empata a zero al Mestalla
El València no s’imposa a la Reial Societat i empata a zero al Mestalla
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
Amàlia Sebastián
10 de febrer 2019 - 20:10

El València suma l’empat que fa 13 de la temporada contra la Reial Societat en un partit que, a pesar de les nombroses ocasions de la segona part per als de Marcelino, ha acabat amb un resultat de 0 a 0. D'aquesta manera, el conjunt valencianista acumula 31 punts, els mateixos que els bascos, i manté la huitena classificació de la taula, a només un punt de llocs de la Lliga Europa.

Durant la primera part els dos equips han estat molt igualats i, tot i que la Reial Societat ha tingut el 70 per cent de la possessió, cap dels dos han creat ocasions clares. Al minut 16 Kondogbia ha tingut una oportunitat després d'una cabotada, però el porter Rulli ha atrapat la pilota sense dificultats. Tampoc Mina, envoltat de defenses donostiarres, va poder quallar una altra de les escasses accions ofensives del València, neutralitzades per la Reial.

El partit no s'ha trencat fins a la segona part, quan els valencianistes han eixit amb més ambició pressionant els d'Imanol Alguacil, que continuen invictes des de l'arribada de l'entrenador el Nadal passat, i que han intentat adormir la pilota per a evitar el perill del rival. Al minut 50 l'oportunitat més clara fins aquell moment l’ha tinguda Gameiro, que ha buscat Mina, però no ha rematat a porteria.

El València ha començat a xafar l'accelerador amb l'entrada de Rodrigo Morerno, en substitució de Mina. Els locals han compromés la porteria de Rulli i han encadenat tres ocasions consecutives de cap de Gameiro, Rodrigo i Roncaglia que en el seu debut amb l'equip, ha sigut aplaudit pel públic del Mestalla per la seua bona actuació.

També ha sigut el dia de la reaparició de Gonçalo Guedes després de dos mesos de baixa per lesió. Al minut 75, el portugués ha entrat al terreny de joc en substitució de Txérixev i ha disputat els seus primers minuts, durant els quals ha arribat a tindre alguna ocasió de cara als tres pals.

En el temps de descompte, Piccini ho ha intentat en un xut llunyà, però Rull ha evitat la diana i ha salvat un punt per a la Reial Societat.

També et pot interessar

stats