El València empata amb el Leganés a Mestalla

Els de Marcelino encadenen ja cinc empats consecutius a casa.

Gayà disputa la pilota a Carrillo
Gayà disputa la pilota a Carrillo / Kai Försterling (Efe)

El València es deixa dos punts a Mestalla contra el Leganés. Els de Marcelino no han pogut sumar una victòria a casa en el que va de lliga i, amb aquest empat, ja en porta cinc consecutius al seu camp en l'any del centenari. 

En la primera part, el València ha generat diverses ocasions, però cap ha acabat en gol. Els de Marcelino han pogut marcar en el minut 31, després d'un xut de Gameiro que ha interceptat el porter, tot i que després la jugada s'ha anul·lat per fora de joc. El València ha continuat assetjant la porteria rival, però sense èxit. El Leganés no estava encertat, i pràcticament no ha aconseguit arribar a la meta defensada per Neto. A pesar d'això, el València ha sigut incapaç d'aprofitar aquesta feblesa i, després dels primers 45 minuts, el marcador no s’havia mogut. 

En aquesta primera part, un jugador de cada equip ha hagut de retirar-se per lesió. El valencianista Cheryshev ha sigut substituït en el minut 15 per un problema muscular. En el Leganés, Carrillo també ha abandonat el terreny de joc en el minut 42, amb molèsties en un costat. 

En la segona part, tot ha continuat igual. El València movia la pilota i s'acostava a la porteria del Leganés, però quasi sense perill. La pluja ha alentit el joc, cosa que ha beneficiat el Leganés. En el minut 58, Marcelino ha intentat revertir aquesta situació i ha donat entrada a Batshuayi. Dos minuts més tard, en el 60, una caiguda d'Óscar Rodríguez davant Garay en l'àrea ha sigut molt protestada pels jugadors del Leganés. Això ha provocat que l'àrbitre consultara el VAR i xiulara finalment penal. Gumbau ha convertit la pena màxima per a posar per davant els de Pellegrino. 

 

Marcelino ha intentat buscar una solució i ha esgotat tots els canvis. El tècnic ha substituït Ferran Torres per Coquelin per a intentar superar el mur defensiu del Leganés. A partir d'aquest moment, els de Mestalla han encadenat un parell de bones ocasions gràcies a Parejo, que amb els seus moviments ha desconcentrat la defensa rival. Finalment, el València ha obtingut el premi de consolació de la mà d'un gol de Gayà. En el 85, el jugador valencianista ha llançat un tir a porta que ha rebotat en el defensa Juanfran i ha entrat en la porteria de Cuéllar.

En les últims minuts del partit es quan s'ha pogut veure el millor València. Gameiro primer, i Batshuayi després, han pogut donar la victòria als de Marcelino. Al final, un empat que no ha acontentat l'equip ni tampoc l'afició.  

També et pot interessar

stats