El València empata contra l'Atlètic de Madrid en el debut lliguer

Un gol de Rodrigo li ha donat un punt al València davant de l'equip madrileny, que s'havia avançat per mitjà de Correa.

Rodrigo Moreno ha fet el gol de l'empat per al València en la segona part | (Efe)

L'equip valencianista ha sigut millor en els minuts inicials. Dominava el mig del camp davant d'un Atlètic que esperava darrere. Wass, per dues vegades, i Rodrigo han rematat sense encert. La possessió era local, però el primer gol ha caigut del costat dels visitants en el minut 25. Griezmann, col·locat en la mitja punta, ha atret l'atenció de tota la defensa per a posar una passada en profunditat que Correa ha transformat en el 0-1. Piccini desfeia el fora de joc.

El públic de Mestalla i els seus jugadors han acusat el colp. Diego Costa, un maldecap constant per als homes de Marcelino, ha pogut fer el segon amb un xut fort i creuat que Neto ha rebutjat a córner amb una gran parada. Els matalafers estaven jugant el seu partit i els estava eixint perfecte, i el València semblava fora de l'encontre.

En la segona part, l'equip blanc-i-negre ha avançat les línies, però amb un joc previsible que un Atlètic sempre ben organitzat no tenia massa problemes per a combatre. Fins que una centrada de Wass l'ha convertida Rodrigo en el gol de l'empat després de controlar amb el pit i afusellar Oblak des de dins de l'àrea.

El panorama canviava totalment, i el València ha estat a punt de culminar la remuntada amb una cabotada de Paulista que s'ha topat amb el pal. També des del cantó ha arribat el perill per al conjunt del Cholo, però amb el punt de mira desviat. Els dos entrenadors han posat tota l'artilleria al camp. En els valencianistes han debutat els davanters Gameiro i Batshuayi.

Prop del final, Wass ha tingut l'ocasió per a véncer. El mà a mà amb Oblak l'ha guanyat el porter i ha evitat el dos a un. Ni el cansament ni la calor han passat factura a cap dels dos equips, que han intentat emportar-se els tres punts fins a la conclusió. Gameiro ha tingut l'última davant dels seus excompanys, però el seu xut fluix i amb la dreta l'ha atrapat Oblak.