El València empata contra l'Athletic Club a l'Antonio Puchades (1-1)

Les bilbaïnes s'han avançat en el marcador, però les valencianistes ha sigut superiors en la segona part i han anivellat el marcador.

Les jugadores valencianistes celebren el gol
Les jugadores valencianistes celebren el gol / @VCF_Femenino

L'Athletic Club ha entrat en l'estadi Antonio Puchades amb molta força i ha pressionat les locals fins que ha aconseguit la primera diana amb una jugada d'Erika. Amb aquest resultat s'ha arribat al descans del partit. Però en la represa les jugadores de López Bargues han sigut clarament superiors per la intensitat de joc i la creació d'oportunitats, i Carla Andújar ha anivellat el marcador en el minut 78. Fins i tot hagueren pogut sumar pel nivell de joc desplegat, però s'han hagut de conformar amb un punt.

El tècnic de les jugadores valencianes ha mostrat la seua satisfacció per la faena de l'equip, però ha reconegut que el resultat es queda curt. Carla Andújar, que ha debutat en l'equip, ha coincidit amb l'entrenador i ha assegurat que les sensacions han sigut millors que les que reflecteix el marcador, però també ha reconegut que sabien que el rival és molt dur.

Amb aquest resultat, l'equip es queda amb 5 punts en el nové lloc de la classificació i la pròxima cita serà d'ací a set dies a Logronyo.

Ajornat el Llevant-Reial Madrid

L'altre equip valencià de la màxima categoria del futbol femení, el Llevant, no jugarà aquest cap de setmana per un positiu en Covid-19 detectat a la plantilla. Les granotes havien de jugar aquest diumenge contra el Reial Madrid i ara mateix són desenes en la classificació, només un punt per darrere del València.

També et pot interessar

stats