El València empata (2-2) a Los Carmenes

El València ha empatat 2-2 a Los Carmenes amb gols de Manu Vallejo i Guedes.

Imatge: Pepe Torres (EFE).

Voro ha fet una alineació que no esperava ningú. Una forma de provocar una mena de reacció i que, a la fi, podia haver eixit bé, però en el minut 85 un gol de Fede Vico, de falta directa, ha frustrat totes les esperances. El València ha empatat 2-2 amb el Granada després de tres derrotes consecutives. I ho fa amb el que és un rival directe en la lluita per l'Europa League.

Ha sigut un partit estrany . El Granada s'ha avançat de penal en el minut 60. Després Manu Vallejo i Guedes han capgirat el partit. I a les acaballes Fede Vico ha fet l'empat dels locals.

‘Semirevolució’ de Voro en l'alineació

La semirevolució de Voro en l'alineació no ha donat cap resultat en la primera part. És cert que el València ha estat més ordenat en defensa que en altres ocasions, però en la davantera la presència de la parella Gameiro-Manu Vallejo no s'ha deixat notar. No obstant això, el francés ha fet un gran centre en els minuts finals de la primera part que malauradament no ha sigut aprofitat per cap davanter valencianista. Tan perillós ha sigut que la defensa del Granada ha hagut d'esforçar-se per a llançar el baló sense criteri el més lluny possible de l'àrea. I, descomptada aquesta jugada, poca cosa més han fet els de Voro.

La resta de la primera part ha sigut per a adormir-se en els primers minuts. Cap equip ha volgut arriscar i s'ha vist ben poc de futbol. Ara bé, a mesura que han avançat els minuts el Granada ha anat engrandint-se i ha arribat amb molta més verticalitat a la porteria valencianista.

En el minut 34 ha arribat el primer esglai quan el joc s'ha interromput perquè el VAR esbrinara si Mangala havia tocat el baló amb la mà en l'àrea. El VAR ha dictaminat que no n’hi havia res, de punible. Tot seguit, en el minut 42, ha arribat la millor ocasió de gol del partit. I ha sigut per a l'equip de Diego Martínez. Un remat de cap de Carlos Fernández que Cillessen ha aconseguit aturar amb la mà dreta. Gran acció del porter valencianista.

Els gols, en la segona part

La segona part ha començat malament per als de Voro. En el minut 60, penal de Coquelin sobre Carlos Fernández. Ha llançat la pena màxima i ha fet el 0-1. En el 62, en una jugada en l'àrea granadina, Txérixev ha donat un pas interior a Manu Vallejo que no ha perdonat i ha batut Rui Silva. I en el 65 Voro lleva del camp els dos jugadors que havien participat en el gol i trau Maxi Gómez i Guedes. Millor no li podia eixir perquè en el 65 una canonada de Guedes des de fora de l'àrea no ha pogut ser aturada pel porter local. Era l'1-2. Després Gameiro ha fallat una clara jugada de gol i Cillessen ha evitat l'empat amb una nova aturada. Però faltava el gol de falta directa de Fede Vico, que ha passat pel mig de la tanca defensiva.