L'Elx s'emporta un punt de Mestalla (2-2)

Cavani ha marcat els primers gols amb el València i Pere Milla també n'ha marcat dos i ha sigut objecte de la jugada polèmica

Jorge Almirón ha estrenat la seua segona etapa com a entrenador de l'Elx a Mestalla
Jorge Almirón ha estrenat la seua segona etapa com a entrenador de l'Elx a Mestalla / LaLiga
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
15 d'octubre 2022 - 18:36 Actualitzat: 15 d'octubre 2022 - 18:38

Pere Milla i Edinson Cavani han sigut els protagonistes de l'empat entre el València i l'Elx, un derbi autonòmic que ha remuntat l'equip blanc-i-negre, però que ha pogut guanyar el franjaverd si l'àrbitre haguera aplicat la llei de l'avantatge en la jugada polèmica del partit.

Els de Gattuso han sigut superiors en la primera part mentre que l'Elx, que arribava al partit com a cuer de Primera Divisió, ha reaccionat després del descans. El València ha començat amb Musah, Paulista i Nico mentre que els d'Almirón ho han fet amb Roco, Milla i Morente

Els dos primers gols han arribat des del punt de penal. Primer Pere Milla ha avançat els visitants i després Edinson Cavani ha tornat a posar la igualada en el marcador. L'uruguaià ha sigut l'autor del segon gol, que avançava el València per primera vegada en el partit, abans del descans.

El partit ha canviat després del descans. Milla, de cap, ha fet el 2-2 en l'inici de la segona part i pocs minuts després ha arribat la jugada controvertida. Una falta sobre el golejador de l'Elx ha sigut assenyalada per l'àrbitre, que no ha aplicat la llei de l'avantatge en una jugada que ha acabat en gol.

El València, amb un Hugo Duro que ha donat descans a Cavani després del descans, ha buscat el gol de la victòria en el tram final del partit, però l'equip il·licità ha sabut defensar-se i sumar el seu segon punt de la temporada, el primer lluny del Martínez Valero.

També et pot interessar

stats