El València se sobreposa a les adversitats per a superar l'Elx (2-1)

Piccini, exemple perfecte de resiliència, ha marcat el gol de la victòria en el tram final del duel.

Piccini i Tete Morente es disputen una pilota
Piccini i Tete Morente es disputen una pilota / Juan Carlos Cárdenas (Efe)
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
10 de desembre 2021 - 20:33 Actualitzat: 11 de desembre 2021 - 20:49

Un gol de Cristiano Piccini en el tram final del partit contra l'Elx ha donat la victòria a un València que ha viscut una intensa prèvia del duel per la manifestació contra Meriton i les absències, a les quals s'han sumat els positius en covid-19 de Bordalás i Alderete.

I Piccini és el perfecte exemple de resiliència. Després de fracturar-se la ròtula va estar quasi dos anys sense jugar a futbol, i va estar meditant retirar-se de l'esport professional. Però la vida li ha donat l'oportunitat de tornar a disfrutar sobre la gespa i, dues setmanes després de reaparéixer, no ha pogut amagar el somriure al marcar.

La primera part ha sigut dinàmica i l'Elx ha disposat d'una clara ocasió per a marcar que Cillessen ha truncat davant Lucas Pérez, just abans de l'1-0 de Guedes. Després del descans el partit ha tingut moltes imprecisions fins que l'Elx ha empatat gràcies a Lucas Boyé, un fet que ha obligat el València arriscar darrere del 2-1, que ha arribat per mitjà de Piccini. Cillessen ha evitat el gol de l'empat amb una parada salvadora, en què fins i tot el VAR ha hagut de comprovar que el baló no havia traspassat la línia de gol.

El València aconsegueix dues victòries seguides en Lliga per segona vegada aquesta temporada, i jugarà el derbi de la ciutat de València en el penúltim partit de l'any. Contra el Llevant no podrà disposar de Wass i Maxi Gómez, que han vist la cinquena targeta groga. L'Elx, per la seua part, trenca la bona ratxa d'imbatibilitat que tenia des de l'arribada de Francisco.

També et pot interessar

stats