El València, eliminat de la Copa de la Reina

El Vila-real i el Llevant estaran en els huitens de final

Derrota del València a Múrcia i victòria del Vila-real contra l'Espanyol
Derrota del València a Múrcia i victòria del Vila-real contra l'Espanyol / Twitter: @VCF_Femenino i @CVFFemenino

El València no ha pogut repetir victòria contra l'Alhama, rival al qual va guanyar en Lliga, en la tercera ronda de la Copa de la Reina, i cau eliminat de la competició.

En un duel a l'estadi José Kubala, d'Alhama de Múrcia, les d'Andrea Esteban han perdut amb un solitari gol de Raquel Morcillo, en el minut 65.

El Llevant i el Vila-real, en huitens

També un gol de diferència va permetre al Vila-real passar a la fase següent de la competició. Va ser de Belén, en el tram final de la pròrroga d'un duel molt disputat contra l'Espanyol a la ciutat esportiva Dani Jarque.

Abans l'equip català s'havia avançat per mitjà de Pixu (minut 68) i set minuts després la grogueta Nerea Sánchez va portar el duel a la pròrroga, en la qual a penes començar l'Espanyol es va quedar amb una jugadora menys per expulsió de Karpova.

El Llevant, per la seua part, no ha disputat aquesta tercera ronda de la Copa de la Reina per classificar-se, la temporada passada, entre les huit primeres de la Lliga. L'equip granota sí que estarà present en el pròxim sorteig, en els dels setze equips candidats al títol.

També et pot interessar

stats