El València no dona per perduts a Soler i Gayà

El club ha confirmat que continua amb la recerca d'un director esportiu

Gayà i Soler en una foto d'un dinar en maig
Gayà i Soler en una foto d'un dinar al maig

El nou director general del València CF, Sean Bai, ha mantingut aquest dilluns una reunió amb els mitjans de comunicació. Bai els ha assegurat que té noves intencions. Una idea d'obrir el club i establir lligams amb la societat valenciana.

Una de les primeres fa referència al futur nou estadi. Bai ha dit que el club ha tornat a presentar un projecte i que tindrà 70.000 espectadors, però ha matisat que per fases. Abans, el València CF espera que les garanties econòmiques siguen acceptades per l'administració pública.

Aquesta setmana eixirà també la nova campanya d'abonaments. Per primera vegada en molt de temps s'admetran nous socis. A més, tornarà a haver-hi grada d'animació per a joves entre 16 i 30 anys.

En la parcel·la esportiva, el club ha indicat que continua amb la recerca del futur director esportiu i, el més important, segons diuen, no dona per perduts dos dels emblemes del primer equip Gayà i Soler. De fet, compten amb ells per a la pretemporada i les negociacions per a renovar-los continuen obertes. El que sí que és cert és que el València ha de vendre per valor de 65 o 70 milions d'euros.

L'altra certesa és que abans de poder fitxar, també han de vendre

Abans de fitxar futbolistes, cal donar eixides.

També et pot interessar

stats