El València disposarà de 20.757 entrades per a la final de la Copa del Rei

Cap membre del club de Mestalla ha estat present en la reunió amb la Federació Espanyola i el Betis per al repartiment definitiu

El València disposarà de 20.757 entrades per a la final de Copa

La Reial Federació Espanyola de Futbol ha atés les peticions del València CF i el Reial Betis. Finalment els dos clubs rebran el 40% de les entrades cadascun —20.757— de la capacitat total de l'estadi de La Cartuja de Sevilla, per a la final de la Copa del Rei del 23 d'abril. No hi ha hagut representació valencianista en la reunió d'aquest divendres amb la Federació, en què s'ha acordat el repartiment definitiu i en què sí que ha estat present el president bètic, Ángel Haro, que aquest dijous estava a Frankfurt amb el seu equip.

Per tant, els dos clubs disposaran de vora 4.000 entrades més de les que en un primer moment els van oferir, ja que la proposta inicial era del 33% per a cada equip. El preu de les entrades oscil·larà entre 30 euros —amb visibilitat reduïda— i 222 euros. Cada club rebrà igualment un paquet d'entrades de diversitat funcional per als seus seguidors.

També et pot interessar

stats