El València destitueix Irene Ferreras

El club ha comunicat la destitució de l'entrenadora després d'11 jornades sense guanyar.

Irene Ferreras, amb una de les jugadores
Irene Ferreras, amb una de les jugadores / València CF

El València CF ha traslladat a Irene Ferreras la seua destitució com a entrenadora de l'equip de la Lliga Primera Iberdrola. Així ho ha anunciat el club aquesta vesprada en un comunicat oficial en què li agraeix la seua dedicació i professionalitat durant el temps que ha estat al capdavant del conjunt. Carolina Miranda, directora esportiva, és l'encarregada d'assumir les funcions d'entrenadora de manera provisional.

El València CF suma onze partits sense una victòria. A hores d'ara ocupa la posició catorze de la Lliga amb quinze punts. Les jugadores del València s'han mesurat aquest diumenge amb el Betis en un partit que ha quedat en taules. Ambdós equips, que estan a una distància de dos punts en la Lliga, han completat una primera part amb poques ocasions per als dos conjunts. El València ha obert el marcador mitjançant Goeieman. La segona part ha començat amb un penal a favor del Betis transformat per Priscilla en el minut 49. Dos minuts després, una altra pena màxima ha tornat a posar per davant les d’Irene Ferreras. Finalment, el Betis ha empatat el partit al minut 71.

El Llevant goleja el Granadilla

El Llevant UE ha vençut la Unió Esportiva Granadilla Tenerife per 6 gols a 2 en un partit caracteritzat pel joc ofensiu de les jugadores de Maria Pry. Les locals ocupen la tercera posició de la taula de la Lliga Iberdrola.

El Llevant ha dominat la primera part obrint el marcador en el minut 15 amb el gol de Rocío Gálvez i, al minut següent, Alharilla ha sumat un altre gol. L'internacional i màxima golejadora de l'equip Eva Navarro i Ona Batlle han afegit el tercer i el quart gol al comptador.

En la segona meitat, el Tenerife s'ha fet més present a la Ciutat Esportiva de Buñol. Alharilla ha encaixat un gol en pròpia porta al minut 61 i Paola ha fet el segon del Granadilla.

També et pot interessar

stats