El València denuncia les "mentides i aberracions" de Llibertat VCF

El propietari del València CF, Peter Lim
El propietari del València CF, Peter Lim

El València CF ha emés un comunicat en el qual denuncia les "mentides i aberracions" de la plataforma Llibertat VCF que en les últimes hores han reproduït alguns mitjans de comunicació.

Per això, el club ha manifestat que lamenten, concretament, les mentides que afirmen que els advocats del València CF "van oferir pagar una caució indemnitzatòria de 100.000 euros com a alternativa a acceptar les mesures cautelars que sol·licitava Llibertat VCF".

D'altra banda, asseguren que "els advocats del València CF van sol·licitar al jutge la caució que havia d'imposar-se a l'associació Llibertat VCF com a garantia del perjudici que podia ocasionar-se per ajornar la junta general d'accionistes. La prestació de la caució és un requisit legal obligatori per a qualsevol que sol·licite una mesura cautelar. És a dir, en cap cas el València CF 'va oferir' cap quantitat. Es tracta d'una qüestió jurídica elemental."

Per això, consideren que "és una falsedat i una aberració jurídica afirmar que el València CF anara a depositar 100.000 euros de les seues arques per a evitar que els accionistes pogueren accedir a la junta general d'accionistes". I que no és una opció que la llei reconega.

Finalment, el València també lamenta i denuncia "que alguns mitjans de comunicació donen pàbul a aquesta mena de falsedats sense cap mena de contrast ni rigor periodístic buscant generar polèmiques en lloc de buscar la veritat".

També et pot interessar

stats