El València deixa viu el Krasnodar (2-1)

Els dos gols de Rodrigo posen l’equip de Marcelino en avantatge, però Claesson retalla distàncies i deixa oberta l’eliminatòria.

Rodrigo lidera el València contra el Krasnodar en el partit d’anada dels octaus de final de l’Europa League
Rodrigo lidera el València contra el Krasnodar en el partit d’anada dels octaus de final de l’Europa League

L’idil·li del València amb Mestalla continua, però a mitges. Ha sigut un feu essencial en la Copa del Rei, però ara l’equip de Marcelino ha jugat per primera vegada una eliminatòria (tant a Europa com en l’Europa League) amb l’enfrontament d’anada a casa. I la seu valencianista ha tornat a ser decisiva, encara que només en la primera mitja hora de joc. En este període Rodrigo ha fet dos gols i Gameiro ha tingut un tercer amb el porter Safonov ja batut. El gol de Claesson en la represa en una segona part de domini visitant, deixa oberta l’eliminatòria. 

Rodrigo, bigolejador

Guedes, Gameiro i Rodrigo han sigut les apostes de Marcelino per a l’atac. El francés i l’internacional espanyol continuen en forma, però sobretot, Rodrigo. El davanter nascut a Rio de Janeiro continua dolç. Uns 25 primers minuts ben desperts del València, han sigut la clau. El primer gol, als 12 minuts, espectacular. Jugada individual i rematada des de fora de l’àrea. El gol feia justícia a un joc fluid que ha esborrat el conjunt rus del camp.

El València no s’ha relaxat amb el gol. Al contrari. Ha continuat amb un ritme trepidant, buscant un resultat còmode per afrontar la tornada a terres russes. Als 24 minuts, una internada de Lato per l’esquerra l’ha tornada a rematar Rodrigo a gol. El seu xut, entrant des de darrere, i a boca de canó, inapel·lable. En un contra, Gameiro poc després ha tingut el tercer, sols davant el porter. D’ací a la fi del primer acte, el Krasnodar s’ha refet i ha tingut un parell d’arribades perilloses, però Neto ha evitat qualsevol sobresalt. 

El Krasnodar ha començat el segon acte com havia acabat el primer: dominant i creant perill, amb una ocasió de Petrov. Dani Parejo s’ha vist obligat a fer una falta tàctica i ha vist una targeta que li impedeix jugar la tornada. Poc després, en el minut 65, ha arribat el gol del conjunt rus, marcat per Claesson després d’una errada de Piccini, i que complica la tornada. Els russos volien marcar per a rematar en la tornada, i el València ha tornat a imposar el seu joc, però ja no ha pogut ampliar l’avantatge. 

També et pot interessar

stats