El València decep en Copa i perd per 2 a 1 contra l'Sporting

Pobre bagatge ofensiu dels de Marcelino, que no han pogut contra un equip de Segona Divisió.

Noblejas fa el primer gol de l'Sporting

El València ha caigut per 2 a 1 en el primer combat dels octaus de final de la Copa del Rei contra l’Sporting de Gijón. Preocupant la situació de Marcelino i dels seus jugadors, que s’han instal·lat perennement en la irregularitat.

Els dos contendents han arrancat el partit amb ganes. El València s’ha pogut avançar en el minut 1, quan Parejo li ha furtat la cartera a Cofie i ha assistit Michy Batshuayi, que no ha aprofitat el regal davant del porter roig-i-blanc. Més ha hagut d’estirar-se Jaume Doménech en l’àrea contrària sis minuts després, quan Pablo Pérez ha obligat el d’Almenara a lluir-se amb una gran parada.

Les alarmes s’han encés en el minut 33, quan Sousa ha aprofitat un rebuig de Vezo per a endinsar-se en l’àrea esquerra i centrar a l’àrea, on Javi Noblejas no ha perdonat. Diakhaby, mancat de concentració, no ha quedat molt ben parat en la jugada del gol asturià.

Per si no n’hi havia prou, la primera part ha acabat amb més tensió que en una pel·lícula de Hitchcock: en el minut 44 Parejo ha engaltat un baló des de fora de l’àrea que, després de colpejar en el travesser, ha rebotat en el límit de la línia de porteria de Dani Martín. El rebuig l’ha aprofitat de cap Gameiro per a enviar el baló al fons de la xarxa, però Undiano Mallenco ha xiulat fora de joc a instàncies del seu línia. Després d’un minut d’indecisions i consultes, l’àrbitre ha revisat la jugada en el VAR i finalment ha concedit el gol.

La represa ha portat el primer canvi en les files valencianistes: Rodrigo per un desencertat Batshuayi. Dinamita per a anar-se’n d'El Molinón amb un resultat millor. Però les coses no han eixit com Marcelino es pensava. En el 79, un minut després d’haver entrat al terreny de joc, Blackman ha cabotejat un baló que suposava el 2 a 1 per a l’Sporting. Un arribar i moldre del jugador anglés.

L’entrada de Txérixev per Gameiro tampoc ha donat major presència valencianista en l'àrea rival fins als minuts finals, els de la desesperada. Al remat, nova decepció per a un equip que compta per derrotes els partits en el 2019. No està tot perdut en la Copa del Rei, falta el partit de tornada a Mestalla, però tant Marcelino com els jugadors queden molt tocats de cara al partit de Lliga contra el Valladolid.