El València, de crisi en crisi

El club ha comunicat els seus jugadors que els farà entrega d'uns pagarés que podran cobrar a partir de l'1 de setembre.

El València, de crisi en crisi
El València, de crisi en crisi

El València oferirà pagarés als seus jugadors per a cobrar part de les fitxes, segons han reconegut fonts del club de Mestalla.

Si el panorama esportiu de l'entitat valencianista és negre, fora d'Europa per a la pròxima temporada i amb els seus millors futbolistes en venda, el panorama econòmic sembla que és del mateix color.

Aquest matí a Paterna quedava ben palesa la situació quan els futbolistes han sigut informats que el club no pot afrontar el pagament de part de les fitxes de la temporada passada i que els ofereix uns pagarés amb venciment el setembre del 2021. Ara bé, d'ací a unes setmanes, els jugadors, en teoria, ja podran cobrar-los, tot i que no serà mitjançant una transferència com és habitual.

Des del club han insistit que es tracta d'una mesura que s'ha pres a conseqüència de la caiguda d'ingressos pels resultats de la passada campanya i per la pandèmia de la Covid-19.

El València també assegura que els pagarés són un mecanisme habitual de l'economia, que reben el suport de l'entitat i que no necessiten cap aval extra.

Els futbolistes de la plantilla no han quedat massa contents amb aquesta mesura, que no fa més que agreujar les diferències que hi ha amb la gestió del club.

També et pot interessar

stats