El València creu en la remuntada i capgira el marcador contra l’Espanyol (1-2)

Parejo, de penal, i Maxi Gómez han anotat els gols en el segon temps.

Parejo celebra el primer gol

El València ha cregut en la remuntada, ha capgirat la situació en el segon temps i s’ha imposat a l’Espanyol per 1 a 2. Jornada 12, i els de Machín continuen sense conéixer la victòria com a locals, sumen 6 derrotes. L’alineació de Celades a Cornellà-el Prat ha estat condicionada per les baixes. A les absències de Coquelin i Carlos Soler s’han sumat les ja conegudes de Gameiro, Guedes i Piccini. Tornaven els sancionats Rodrigo i Txérixev. Del rus ha sigut la primera gran oportunitat del partit al minut 8 i de seguida era Cillessen qui evitava que Sergi Darder anotara. En aquest camp sempre és emotiu el minut 21. Aplaudiments en memòria de Dani Jarque.

Passaven els minuts i la pressió espanyolista no donava fruit; el València es mostrava incapaç de despassar el forrellat defensiu del conjunt català. Així les coses, ha sigut de penal com ha arribat el primer gol. Mans infantils de Kondogbia i Marc Roca ha fet l’un a zero. Cinc penals li han assenyalat al València en contra, quatre d’ells per mans.

Remuntada del València en el segon temps

A la represa el València ha eixit més entonat. Millora notable que ha donat fruit. S’estirava a porteria i en els primers minuts han tingut més ocasions de perill que en tota la primera part. Al 55, Diakhaby era tombat per Darder dins de l’àrea, l’àrbitre Pizarro Gómez xiulava penal i la revisió del VAR l’anul·lava. Celades movia fitxa i feia eixir al camp Manu Vallejo i Rubén Sobrino per Txérixev i Ferran Torres. Els canvis han fet reaccionar els valencianistes. L’àrbitre assenyalava un nou penal de Víctor Gómez sobre Rodrigo.

Al 69, Parejo no perdonava i posava l’empat a un en l’electrònic. L’equip no abaixava els braços i es dedicava a atacar, i al 80 Maxi Gómez firmava el definitiu 1 a 2. L’uruguaià ja suma 5 gols. Li havien pegat la volta al partit.