El València continua abonat a l'empat

Els de Marcelino sumen un punt a San Mamés davant l’Athletic de Bilbao.

El València suma 8 empats en 10 partits de Lliga. Efe
El València suma 8 empats en 10 partits de Lliga. Efe
27 d'octubre 2018 - 23:35

L’Athletic de Bilbao i el València arribaven al partit condicionats per la quantitat d’empats que han sumat fins al moment aquesta temporada, un resultat al qual sembla que estan abonats. I els dos contendents han rivalitzat en imprecisions i falta de contundència. en la primera part li han faltat els dos ingredients bàsics per a un partit de futbol, el joc i les oportunitats clares de gol.

Capa, només començar el partit, i Susaeta després han posat a prova Neto, però el porter s'ha mostrat segur en la seua parcel·la.

Els de Marcelino també han tingut alguna ocasió per a desanivellar la balança. La més clara en el minut 18, quan Batshuayi controla un baló, encara el porter local i en el mà a mà li regala el baló després de rematar amb l’esquerra. El València perdonava i en l’actual situació això s’acaba pagant.

En el 24, era Kondogbia qui s’inventava un xut impressionant amb l’esquerra, que se n'eixia fora per poc.

Millora en la segona part

En la segona part ha millorat el panorama i els de Berizzo, impulsats per l’alé de la seua parròquia, han intentat arribar amb més perill a l’àrea rival. El València també ha augment el nivell d’exigència i en una jugada que ha acabat amb Parejo per terra s’ha demanat penal, encara que s’ha resolt amb un córner que Paulista ha rematat alt.

Rodrigo ha posat a prova el porter del conjunt basc, però Herrerín ha fet una gran parada i ha evitat la diana visitant.

Després ha vingut el gol anul·lat a Gameiro per fora de joc, una decisió que ha corroborat el VAR. Neto, encara ha tingut temps de salvar el resultat amb un xut de Raúl García que no ha tingut transcendència.

Al final, repartiment de punts i el València, que haurà d'esperar el pròxim partit contra el Girona al Mestalla, per a sumar la tan perseguida segona victòria de la temporada.

També et pot interessar

stats