El València contesta: "Els àudios estan editats i adulterats"

El club assegura que són part d'una campanya de desprestigi contra el club

Escut del València CF
Escut del València CF

Guerra oberta del València amb el diari Superdeporte. El club ha contestat a les informacions aportades pel mitjà de comunicació en uns àudios que, segons el club, estan extrets d'una conversa en una reunió entre cinc empresaris i la Fundació VCF per a promocionar La Nit de València.

Així, el València CF assegura que els àudios publicats per Superdeporte estan "editats i adulterats per a transmetre una idea falsa o esbiaixada dins del context d''una conversa general i per tractar de generar polèmica".

El València ataca directament el diari valencià del qual assegura que comet "un greu exercici de falta d'ètica professional i un atac a la privacitat publicant àudios trets de context que pertanyen a l'àmbit privat i que estan gravats de forma il·legítima.

A més, el club també assegura que hi ha un moviment que forma part d'una "campanya de desprestigi en contra del València". "Aquesta campanya va començar mesos arrere, després que el club rebutjara una proposta de Superdeporte amb la qual el periòdic intentava assegurar la seua viabilitat econòmica cobrant-li desenes de milers d'euros al València CF en concepte de publicitat", diu el comunicat.

Finalment, el València també diu que l'assumpte està en mans dels serveis jurídics del club i que ja estudien prendre mesures contra Superdeporte i contra el seu director.

També et pot interessar

stats