El València es consolida en els llocs de Champions League

El València CF referma la seua posició en els llocs de la Champions League després de guanyar el Reial Betis per 2 gols a 0 a l´estadi de Mestalla.

Zaza celebra el gol amb els seus company

El València CF referma la seua posició en els llocs de la Champions League després d´haver guanyat el Reial Betis per 2 gols a 0 a l´estadi de Mestalla.

 

Rodrigo i Simone Zaza van ser els autors dels gols en un partit còmode per als valencianistes que, després de 14 jornades, aconsegueixen tancar un duel de lliga sense encaixar cap gol.

 

A més de la victòria, el València va recuperar la millor versió d´alguns jugadors com ara Guedes. Una gran passada del portugués va servir perquè Rodrigo es retrobara amb el gol després de set jornades sense anotar. Uns minuts més tard, Santi Mina demanava el canvi en sentir una punxada en la cama.

 

Va ser el pitjor del partit. El jugador més en forma del València va haver d´abandonar el camp en el minut 36. Hui se li faran unes proves per a conéixer l´abast de la lesió i si podrà participar en el pròxim partit al Pizjuán.

 

La lesió de Mina va donar una altra oportunitat a Zaza que va anotar el dos a zero en el minut 47 en culminar una assistència de Kondogbia. L´italià també es va sumar a la causa després de més de dos mesos sense marcar.

 

En la recta final, el Betis va reaccionar al mateix temps que el València es dedicava a administar el seu avantatge. L´àrbitre va anul·lar un gol a Bartra per una falta prèvia de Loren a l´eixida de Neto.

 

L´entrada de Coquelin i de Ferran Torres va contribuir a tranquil·litzar el joc el València fins al final del partit.

 

Els de Marcelino són quarts i sumen 53 punts, només 1 punt menys que el Reial Madrid. A més, els valencianistes trauen 8 punts d´avantatge al Sevilla FC, pròxim rival dels valencianistes dissabte que ve al Sánchez Pizjuán.

També et pot interessar

stats