El València conquista un punt en el Wanda (1-1)

Els autors dels gols han sigut Diego Costa, de penal, i Dani Parejo, d'un superb llançament de falta.

Dani parejo celebra el gol amb Maxi Gómez
Dani parejo celebra el gol amb Maxi Gómez / Rodrigo Jiménez (Efe)

El València ha arribat al Wanda Metropolitano amb les absències de dos puntals en atac: Rodrigo i Guedes. Els dos jugadors han tornat lesionats dels compromisos amb la selecció. Per aquest motiu, Celades ha confiat en Maxi Gómez com a únic referent en l’atac, i ha usat un 4-3-3, el sistema preferit de l'andorrà.

Per la banda dels matalassers, el trident atacant format per Diego Costa, João Félix i Álvaro Morata, s'ha mostrat molt actiu en la primera part, però li ha faltat precisió en els instants finals, una constant que estan patint els davanters en aquest inici de temporada. En els primers 45 minuts, l'ocasió més clara del València l'ha protagonitzada Ferran, que per poc no ha aprofitat una indecisió entre Mario Hermoso i Oblak.

En el minut 34, i després de revisar el VAR, l’àrbitre ha xiulat penal per a l’Atlètic, després d’unes mans de Txérixev en l’àrea. Diego Costa ha marcat el primer gol per als de Simeone.

Segona part accidentada

En la represa, el València ha portat la iniciativa del partit. En el minut 52, Txérixev ha desaprofitat una assistència de Maxi Gómez i ha estavellat l'esfèric en el travesser. Celades ha fet entrar al camp Gameiro i Carlos Soler, i això ha activat el València. Parejo ha començat a repartir joc de manera magistral i el partit s’ha posat de cara per als valencianistes.

De fet, el gol del València ha arribat de la mà del capità. En el minut 81, Parejo ha marcat de falta directa amb un llançament perfecte en col·locació i en velocitat.

Amb els tres canvis fets, l'Atlètic s'ha quedat amb 10 jugadors després que João Félix es lesionara i abandonara el terreny de joc. El València també s'ha quedat amb 10 homes, ja que només 12 minuts després d'eixir al camp, Kangin Lee ha vist una roja directa per una entrada a Santi Arias.

També et pot interessar

stats