El València complica el subcampionat del Llevant (1-1)

Un gol d'Anita Marcos en el minut 89 deixa l'equip granota pràcticament sense opcions d'acabar la lliga en segon lloc

Cunedo i Esther es disputen una pilota
Cunedo i Esther es disputen una pilota / LaLiga

El Llevant ha deixat escapar una gran part de les ja poques opcions que li quedaven de ser subcampió de la Lliga Iberdrola després d'empatar en el derbi contra el València a la Ciutat Esportiva de Bunyol. Un gol d'Anita Marcos en el minut 89 ha rescatat un punt per a les visitants i obliguen les granotes a jugar dues rondes prèvies per a estar en la fase final de la pròxima Champions League.

Tot i que el València arribava al partit sense un objectiu clar, més allà de mantindre el huité lloc en Lliga, i el Llevant s'hi jugava la vida, el partit ha sigut molt disputat. L'equip blaugrana volia el control del joc, però les blanc-i-negres es resistien a cedir-lo i creaven perill en atac amb unes incisives Asun i Carla Bautista.

A poc a poc el Llevant s'ha fet amb el domini de la pilota i ha començat a asssetjar la porteria de Noelia, mentre que el València es limitava a eixir a la contra quan podia. La pitxitxi Esther ha avisat un parell de vegades i a la tercera no ha perdonat i ha avançat l'equip local poc abans del descans.

En la represa, les blanc-i-negres han eixit decidides a buscar la igualada, però s'han topat amb la portera granota, que ha desbaratat totes les ocasions. I quan semblava que el partit moriria amb la victòria local, Anita Marcos ha fet el definitiu 1-1 en el minut 89.

La victòria del Reial Madrid contra el Santa Teresa (1-5) fa que el Llevant es quede a tres punts del segon quan només falta una jornada perquè concloga la Lliga. Amb la diferència de gols particular empatada, caldrà fixar-se en el general en cas que el Llevant guanye l'últim partit i les blanques el perden. Però necessitarien un miracle, ja que ara mateix el Reial Madrid té un +42 i les llevantinistes, un +26.