El València es complica la classificació per a huitens

El València va empatar a 1 a Berna i Neto va impedir mals majors.

Hoareao va marcar de penal per al Young Boys
Hoareao va marcar de penal per al Young Boys / Peter Klauzner (Efe)

El València es va veure sorprés per un Young Boys que posar més intensitat que els jugadors de Marcelino. Als tres minuts de joc, Neto es va veure obligat a intervindre per a salvar el gol. Un poc més tard, Paulista va veure la targeta groga per frenar un contracolp. Tot i això, al minut 26, Soler va robar un baló en la frontal de l'àrea i va tocar en curt per a Batshuayi, que va regatejar el porter i va establir el 0 a 1.

Fins que van arribar al descans, el València va tindre dues ocasions per a ampliar l'avantatge en el marcador. En la primera, Batshuayi es va emborratxar de baló; en la segona, Ferran Torres va rematar al primer pal.

La segona meitat va ser un monòleg de l'equip suís, que posava a prova contínuament els reflexos de Neto, l'únic jugador destacat. Al minut 53, Parejo va cometre un penal innecessari. El gegant Hoareu va enganyar Neto amb un llançament ras, ajustat al pal. El València estava contra les cordes i Marcelino va retirar Ferran i va donar entrada a Gameiro. El recurs de jugar amb tres davanters va resultar estèril.

Quan es complia el minut 87 el Young Boys va poder fer el gol de la victòria, però Neto amb l'ajuda del pal ho va evitar. Després de tres partits jugats, el València presenta un balanç molt pobre, amb només 2 punts.

La Juventus guanya a Old Trafford

En l'altre partit del Grup H la Juventus de Torí s'ha imposat al Manchester United amb un solitari gol de l'argentí Paulo Dybala. Cristiano Ronaldo, que tornava a la que va ser sa casa, no ha pogut marcar, tot i que ha tingut una molt bona ocasió de gol que ha desbaratat David De Gea. Amb la victòria, l'equip que entrena Massimiliano Allegri, que ha guanyat tots els seus partits en aquesta Champions League, pren avantatge com a líder del grup amb 9 punts. El resultat afavoreix el València (tercer amb 2 punts) que haurà de jugar-se la classificació contra el United (segon amb 4 punts).