El València comença la campanya d'abonaments de l'any del centenari de Mestalla

Enguany ofereix la possibilitat de noves altes després de quatre anys sense poder fer-ho

Estadi de Mestalla
Estadi de Mestalla

A falta de fitxatges i cares noves, l'estadi de Mestalla i el seu centenari són el ganxo principal per a la campanya d'abonaments del València per la temporada 2022-2023. L'objectiu del club, que ara té 31.974 abonats, és arribar als 40.000 en dos anys. Tot i això, des de l'entitat valencianista es donarien per satisfets si enguany s'arriba als 36.000 abonats.

Per això, després de quatre anys i una reducció d'afluència de públic a Mestalla, el València torna a oferir la possibilitat de fer noves altes, això sí, a preus de Champions, els mateixos que la temporada 2019-2020, quan l'equip entrenat en aquell moment per Celades va caure en huitens de final contra l'Atalanta de Bèrgam.

Els abonaments costaran el mateix que quan visitaven Mestalla equips com l'Ajax o el Chelsea, però enguany, a falta d'Europa, inclourà els 19 partits de Lliga i els hipotètics de Copa del Rei, amb preus que oscil·len entre els 1.640 de Tribuna Central i els 265 euros del Gol Xicotet Alt.

A més, amb l'objectiu de recuperar l'animació a Mestalla, el València afavorirà el creixement de la Grada Jove: puja el límit d'edat per a aquesta zona fins als trenta anys (abans era de 16 a 25) en les altes noves. Els que ja formen part d'ella podran continuar encara que superen eixa edat màxima i, a més, tindran una reducció del preu dels 250 als 198 euros per a aquesta zona de l'estadi de Mestalla.

També et pot interessar

stats