El València CF està virtualment en la Champions després de l'empat contra l'Eibar (0-0)

El VCF ha posat les ganes i la intensitat en el partit. Ho ha intentat tot per a aconseguir la victòria.

El defensa portugués del València Rubén Vezo i Pedro León, de l'Eibar, durant el partit de Lliga en Primera Divisió
El defensa portugués del València Rubén Vezo i Pedro León, de l'Eibar, durant el partit de Lliga en Primera Divisió / EFE

El VCF ha posat les ganes i la intensitat en el partit. Ho ha intentat tot per a aconseguir la victòria. Però un gran Yoel i la defensa de l'Eibar ho han impedit. Tots sabien que seria fàcil. De fet, els tres últims duels entre el València i l'Eibar els havien guanyat els guipuscoans i els de Mendilíbar encara podien aspirar a l'Europa League si s'emportaven els tres punts. Però els de Marcelino tenien ganes d'aconseguir l'objectiu de la Lliga de Campions i els més de 43.000 aficionats al Mestalla, de celebrar-ho.

El partit ha començat marcat pel fort vent que feia a València, que dificultava el control del baló i la intensitat en el joc dels valencianistes. La possessió del baló era per a l'equip blanc-i-negre però l'Eibar feia la pressió avançada, per complicar-los l'eixida de baló als de Marcelino.

En el minut 12 ha arribat la primera gran ocasió de Rodrigo, i del València. Molt actiu el davanter tot el partit, que ha errat el tir en creuar massa la pilota, després d'una gran jugada.

Això ha fet que el partit haja perdut ritme, i s'haja igualat a poc a poc. En el minut 37 l'equip de Mendilíbar ha tingut la millor ocasió de tot el partit. Doble ocasió de Pedro León i Orellana que ha malbaratat un enorme Neto. La falta llançada per Pedro León anava amb molta intenció, i una gran intervenció del porter ha salvat el gol. Orellana ha fet el segon remat sense conseqüències. El porter pareixia que s'havia fet mal en la primera acció, però finalment ha pogut continuar.

En el segon període, el València ha eixit amb moltes ganes de resoldre el partit i la classificació, per la via ràpida. Marcelino ha volgut fer un joc més vertical i el partit ha tornat a agafar ritme. El València insistia i tenia ganes de marcar.

En el minut 50, Rodrigo ho ha tornat a intentar i Yoel ha desviat a córner. Dos minuts després ha sigut Guedes el que ho ha provat per partida doble.

En el minut 63 ha eixit Zaza al camp per a substituir un gris Santi Mina i només un minut després el seu equip ha tingut una gran ocasió de Rodrigo després d'una gran carrera. Ha tornat a intervindre amb molt de mèrit, Yoel, el millor dels de Medilíbar, hui a Mestalla.

I després ha arribat la polèmica. En el minut 68 un possible penal de Cote a Carlos Soler no l'ha xiulat l'àrbitre. L'han protestat la banqueta valencianista i Mestalla. I només un minut després li han anul·lat un gol a Zaza per possible fora de joc. Molt dubtós.

Amb tot, el València no s'ha desconcentrat i en el minut 72, després d'una bona maniobra de Rodrigo n'ha tingut una altra. De nou Rodrigo i de nou Yoel. Gran parada.

Els de Marcelino ho han intentat fins al final i encara han provat sort amb un remat de Zaza i un altre de Rodrigo. Però no ha pogut ser. Finalment, s'ha empatat a zero i no s'ha pogut assolir l'objectiu a casa. Però els de Mestalla sumen un punt més i si el Betis empata demà el seu partit contra el Màlaga, també es pot aconseguir la desitjada classificació per a la Lliga de Campions.

També et pot interessar

stats