València CF i Vila-real CF juguen hui partits de pretemporada

Leicester City - València CF (20:45 h) i Vila-real CF - Angers SCO (19:00 h).

Els dos equips continuen amb els partits de preparació
Els dos equips continuen amb els partits de preparació

Hui hi ha jornada de pretemporada, en la qual juguen dos dels nostres equips. El València CF i el Vila-real CF es desplacen cap a Anglaterra i França, respectivament.

El València s'enfronta al Leicester City al King Power Stadium. El partit serà retransmés per la televisió d'À Punt a partir de les 20:45 hores. 

L'equip va aterrar ahir a Anglaterra i hi estarà fins dissabte per a fer front als dos partits que té programats: el d'aquesta vesprada i el de dissabte contra l'Everton. En aquest desplaçament, Marcelino s'emporta 22 jugadors: Neto, Jaume, Cristian, Kongdobia, Montoya, Piccini, Vezo, Garay, Murillo, Diakhaby, Gayà, Lato, Medrán, Parejo, Wass, Carlos Soler, Ferran Torres, Kangin Lee, Rodrigo, Santi Mina, Zaza i Jordi Escobar. Es queden a València Nacho Gil per decisió tècnica i Uros Racic per problemes amb el visat.

És el quart partit de pretemporada per als del Mestalla després dels enfrontaments contra el Galasataray, el Lausana i el PSV Eindhoven. Es trobaran un equip ja complet, atés que el mercat de fitxatges a Anglaterra es tanca el 9 d'agost; de fet, els clubs de la Premier League ja tenen les plantilles pràcticament perfilades. Es tracta d'un equip òptim per a mesurar el nivell dels valencianistes, igual que ho serà el partit de dissabte contra l'Everton, que es jugarà a les 16:00 hores. El València viatjarà després del partit a Liverpool, on treballarà fins divendres a Finch Farm, el centre d'entrenament de l'Everton.

Per la seua banda, el Vila-real ha eixit este matí cap a França per a mesurar les forces amb l'Angers SCO a les 19:00 hores a l'estadi de Jean-Bouin. És el quint partit per als groguets en aquesta pretemporada després dels enfrontaments contra l'Hèrcules, l'Olympique de Marsella, el Montpeller i el Sheffield Wednesday. En tots cinc partits, els nous reforços han causat bona impressió, sobretot pel fet que han sigut ells els autors de tots els gols en els mencionats partits. Gerard Moreno ha vist porta en dues ocasions, Funes Mori va anotar el seu gol contra el Sheffield i el davanter Toko Ekambi ha vist porta en tres ocasions. Curiosament, el camerunés s'enfronta al seu equip de la temporada passada, amb el qual va marcar 17 gols. No obstant això, aquest mateix matí, abans d'embarcar cap a França, ha declarat que el seu equip actual és el Vila-real i que, encara que és un partit especial, tractarà de guanyar.

Calleja s'emporta 21 jugadors. Són baixa Bonera, que estarà quatre semanes recuperant-se de problemes musculars, i Raba, de qui s'espera que cap al final de la setmana ja es puga incorporar als entrenaments, a banda de les baixes de Javi Fuego, Sansone, Adrián Marí, Soriano, Cheryshev, Asenjo, Leo Suárez i Trigueros, que s'incorporarà a l'equip la setmana que ve.

També et pot interessar

stats