El València CF també pateix problemes de gol

Entre els tres davanters només sumen 12 dianes en Lliga.

Maxi Gómez es lamenta després d'errar un gol a un partit de lliga
Maxi Gómez es lamenta després d'errar un gol en un partit de Lliga

El València té molts problemes aquesta temporada, però un especialment greu és el gol, o millor dit, la falta de gol. Els seus tres davanters, Maxi, Vallejo i Gameiro, sumen entre tots només 12 gols, els mateixos que, per exemple, ha marcat el suec Isak amb la Reial Societat o quasi la meitat dels 23 del pitxitxi Messi.

Especialment preocupant és el cas de Maxi Gómez, amb cinc dianes. Cridat a ser el davanter estrela de l'equip, fa quasi tres mesos que no marca i està signant els seus pitjors registres des que va arribar a Espanya. 

Només cal comparar-los amb rivals de clubs teòricament similars com és el cas de Gerard Moreno del Vila-real, que amb els mateixos minuts ha marcat 16 gols; o el sevillista En-Nesyri, que ha anotat el triple de gols que el "charrúa" aquesta temporada. 

Comparació d'estadístiques entre Maxi Gómez i Gerard Moreno
Comparació d'estadístiques entre Maxi Gómez i Gerard Moreno / À Punt Esports
Comparació d'estadístiques entre Maxi Gómez i En-Nesyri
Comparació d'estadístiques entre Maxi Gómez i En-Nesyri / À Punt Esports

Fins i tot els davanters dels tres equips que ocupen zona de descens, Kike de l'Eibar, Joselu de l'Alabés o Rafa Mir de l'Osca, han marcat més gols que Maxi esta campanya. Només Orellana, del Valladolid, està pitjor que ell.

La seua estadística, un gol quasi cada cinc partits, tampoc ix ben parada dins del vestidor del València. El seu company Manu Vallejo ha celebrat els mateixos gols que l'uruguaià eixint sempre des de la banqueta.

Comparació d'estadístiques entre Maxi Gómez i Manu Vallejo
Comparació d'estadístiques entre Maxi Gómez i Manu Vallejo / À Punt Esports

El caçador de Paisandú té 10 partits per davant per a afinar la punteria i recuperar el seu idil·li amb el gol.

També et pot interessar

stats