El València CF pagarà els quatre milions d'euros per Hugo Duro

Anil Murthy, president del València, li ha comunicat a Ángel Torres, president del Getafe, que exerciran la clàusula de compra del seu contracte de cesió

HUGO DURO WEB
HUGO DURO WEB
09 de maig 2022 - 22:08

El València ha pres ja la decisió: vol en propietat Hugo Duro. El president del club, Anil Murthy li ha comunicat al Getafe que pagarà la clàusula de quatre milions d'euros per a fer-se amb els drets federatius del futbolista madrileny. El club del Mestalla té fins al pròxim diumenge, 15 de maig, per fer efectiu el pagament. Fins ara, els gestors del club no s'havien posicionat sobre el futur del futbolista, que ha jugat cedit en el València l'actual temporada i que ha sigut un dels jugadors més destacats en l'equip.

Hugo Duro ha sigut un dels futbolistes més utilitzats per José Bordalás, entrenador de l'equip i que ja el va dirigir al Getafe, durant la temporada. El davanter ha jugat 35 partits oficials amb el València, 29 en la Lliga i 6 en la Copa, 27 d'ells de titular, en què ha marcat 10 gols, 7 en la Lliga i tres en la Copa, un d'ells en la gran final contra el Betis.

El tècnic s'havia referit aquest matí al futur del jugador i no ha volgut pronunciar-se "abans que ho faça el club", ha dit. "Si em pregunten, donaré la meua opinió", ha afegit. El tècnic alacantí ja ha sigut informat de la decisió del club de quedar-se en propietat els drets federatius d'Hugo Duro.

També et pot interessar

stats