El València CF i l'Ajuntament fan "un pas endavant" pel nou Mestalla

Les dues institucions manifesten bones sensacions a la fi de la reunió

El València CF i l'Ajuntament fan "un pas endavant" pel nou Mestalla

El València CF i l'Ajuntament de València han mantingut aquest divendres una reunió per a tractar de desbloquejar la situació del nou estadi de Mestalla.

S'hi havien citat tant l'alcalde de la ciutat, Joan Ribó, com la vicealcaldessa, Sandra Gómez, amb la presidenta del València CF, Lay Hoon Chan o altres representants com el portaveu Javier Solís.

A l'eixida, tots han manifestat les bones sensacions per a arribar a un acord final al respecte.

Així, Joan Ribó ha explicat que el València CF ha presentat un nou esborrany per al projecte, no obstant això, ha assegurat que no han pogut aprovar-lo encara perquè requereixen temps per a poder estudiar-lo. "Hem estat parlant d'una sèrie de temes, com ara el cost total del poliesportiu o les possibilitats d'ús del nou estadi", ha dit.

Ribó ha manifestat que en el tema que sí que hi ha acord és en el de les fitxes urbanístiques, perquè suposa aclarir quin serà el marc urbanístic en què s'inclourà aquest projecte.

Per la seua banda, Sandra Gómez, ha dit que aquest divendres s'ha fet "un pas endavant" perquè el club ha acceptat les condicions que havia imposat l'Ajuntament. Aquestes són, en primer lloc, que per a poder fer ús dels drets urbanístics en la parcel·la del nou estadi, havien d'acabar o ingressar els diners del poliesportiu. En segon lloc, el fet d'obligar que s'hagen de finalitzar les obres del nou estadi per a poder comercialitzar les parcel·les de l'antic Mestalla.

Finalment, Javier Solís ha considerat les sensacions positives i que, tot i que no s'ha fet, es podria haver signat ja el conveni perquè és molt realista.

Ara, les dues parts hauran de tornar a veure's per tal de signar, si escau, el nou conveni.

També et pot interessar

stats