El València CF ja té rival per al Trofeu Taronja

Serà un clàssic, el Bayer 04 Leverkusen alemany. El partit es disputarà el 11 d’agost a Mestalla.

Mestalla acollirà el Trofeu Taronja el pròxim 11 d'agost a les 21.30 h
Mestalla acollirà el Trofeu Taronja el pròxim 11 d'agost a les 21.30 h

La pretemporada del València CF va prenent cos. Tant és així que ja disposem dels noms dels primers rivals als quals l’equip de Marcelino haurà de fer front en partits amistosos.

Per una banda, l’u d’agost es mesurarà al Leicester a l’estadi King Power Stadium. L’equip blau va ser la sensació de la Premier League anglesa durant la temporada 2015/2016, quan va conquerir el títol de lliga a les ordes de l’extècnic valencianista Claudio Ranieri. Amb un pressupost molt menor que el dels grans equips de Manchester o Londres, el Leicester aconseguí una fita històrica a l’abast de molt pocs. Les raboses, com es coneix l’equip, han acabat en novena posició esta temporada 2017/2018.

Tres dies després, el quatre d’agost, l’equip valencianista viatjarà fins a Liverpool per a enfrontar-se a l’Everton al mític Goodison Park. El també equip blau pot presumir de ser el club que més partits ha disputat en la màxima categoria del futbol britànic i en el seu palmarés figuren títols com cinc FA Cups, nou Community Shield i la Recopa d’Europa de 1985. Enguany ha finalitzat en l'octava posició de la classificació de la Premier League.

Un dels plats forts de la pretemporada serà sens dubte el Trofeu Taronja, que en la seua 47 edició comptarà amb el Bayer 04 Leverkusen com a equip a batre. La cita serà l’onze d’agost al camp de Mestalla i servirà per a calfar motors de cara l’exigent temporada que espera al conjunt "xe" en l’any de la seua tornada a la Champions League. Precisament, l’esquadra de l’aspirina va ser la subcampiona d’esta competició en 2002. En el seu haver compta amb la Copa de la UEFA de l’any 1988, cinc subcampionats de la Bundesliga, una Copa alemanya i en esta temporada ha finalitzat com a quint classificat de la lliga regular domèstica.

També et pot interessar

stats