València CF: molts gols a pesar del poc temps de joc efectiu

Els partits del conjunt de Mestalla és on més gols hi ha, tot i ser en els que menys es juga

València CF: molts gols a pesar del poc temps de joc efectiu

Amb només tretze jornades de Lliga jugades (dotze per a alguns equips amb partits ajornats), cap dels quatre equips valencians estan en les posicions desitjades. El València és desé, el Vila-real, aspirant a competició europea, dotzé; i el Llevant i l'Elx estan en posicions de descens.

Però també hi ha una altra dada negativa que afecta els equips valencians, concretament el cas del Llevant i el València. Són els dos equips que han encaixat més gols ara per ara. L'equip granota ha rebut 25 gols, amb una mitjana de quasi dos per partit. El València, penúltim en aquesta dada, n'ha encaixat vint en els tretze partits disputats.

Però el que més destaca en l'equip de Mestalla és el fet que és l'equip amb menys temps de joc efectiu i on més gols es marquen.

Segons OptaSports, després de finalitzar la jornada onzena fa dues setmanes, en els partits del València només es jugava un mitjana de 48,4 minuts. Molt lluny dels 56,3 de mitjana del primer classificat, el Reial Madrid.

No obstant això, la suma de gols marcats i encaixats en els seus partits tretze partits de Lliga és de 41, més que qualsevol equip de la lliga, a excepció de l'equip merengue que també suma el mateix nombre de gols, encara que amb un partit disputat menys.

Així doncs, el València i el Reial Madrid són el primer i l'últim classificats en temps de joc efectiu, però, sorprenentment, són els dos conjunts en els quals es marquen més gols per partit.

També et pot interessar

stats