El València CF i Deloitte signen un acord per a gestionar el trasllat al nou Mestalla la temporada 2021/22

El València i Deloitte signen un conveni que té com a objectiu el trasllat de l'equip.

El president del València, Anil Murthy, amb el responsable de la consultoria Deloitte
El president del València, Anil Murthy, amb el responsable de la consultoria Deloitte / València CF

El València CF ha signat un acord amb la consultoria Deloitte per a dissenyar un pla de negoci integral que afavorisca el trasllat del conjunt valencianista al nou Mestalla en la temporada 2021/22. El pla inclou la venda de la parcel·la de l'actual Mestalla, la supervisió del procés de finalització del nou camp, el pla de negoci i la venda del terciari.

Amb aquest conveni, Deloitte serà l'encarregada de portar avant quatre estratègies fonamentals perquè es complisquen els terminis d'acabament de les obres. Els quatre factors fonamentals entorn dels quals treballarà la consultoria són:

-Finançament global de l'operació.

-Venda de la parcel·la de l'actual estadi de Mestalla.

-Supervisió del procés de finalització del nou estadi.

-Pla de negoci i venda del terciari del nou camp valencianista.

El president del València, Anil Murthy, s'ha mostrat satisfet per un acord, que diu, permetrà l'assessorament integral de l'empresa Deloitte per a qüestions financeres, immobiliàries, tècniques i econòmiques. 

El responsable valencianista ha destacat que a més de l'alineació amb Deloitte per a gestionar el projecte i complir els terminis de l'ATE, el València continuarà les negociacions amb l'Ajuntament de València per a la tramitació de les llicències modificades. Només després d'això començaran les obres.

La construcció del nou estadi del València CF es va iniciar l'agost de 2007 i a hores d'ara continuen paralitzades des de febrer de l'any 2009.

També et pot interessar

stats