El València CF comunica a Ribó que iniciarà les obres del Mestalla a l'octubre i l'inaugurarà el 2024

El president del València i l'alcalde han mantingut una reunió aquest dimarts

Nou Mestalla en obres
Nou Mestalla en obres

L'alcalde de València, Joan Ribó, s'ha reunit amb el president del València CF, Anil Murthy, i diversos directius del club de Mestalla, com el director executiu, Joey Lim; el secretari del Consell d'Administració, Germán Cabrera; el director d'infraestructures, Cristian Schneider; el director de màrqueting; Jorge García, la directora financera, Inma Ibáñez, i el director d'innovació i ticketing, Franco Segarra.

El motiu de la reunió ha sigut tractar el projecte del nou Mestalla i com està avançant.

En aquest sentit, Joan Ribó ha explicat que el València li ha comunicat que pretén iniciar les obres del poliesportiu de Benicalap el juny de 2022, les del nou Mestalla a l'octubre de 2022 i que la inauguració de l'estadi tindrà lloc a l'agost de 2024.

No obstant això, l'alcalde del consistori ha assegurat que el que han de fer és presentar la documentació escrita per a poder començar la tramitació, ja que haurà d'haver-hi determinades modificacions en les llicències.

Per a Ribó, el projecte té dos elements destacables. D'una banda, un segon anell amb restaurants i que oferirà diferents possibilitats que no són les típiques d'un estadi de futbol. D'altra banda, l'alcalde ha destacat el fet que s'instal·laran plaques fotovoltaiques que faran de l'estadi un referent en sostenibilitat.

El president del València, per la seua banda, ha explicat que volen presentar el projecte com més prompte millor i que aquest serà un estadi molt bo per a la ciutat i la gent que hi viu, i, sobretot, diferent i atractiu.

També et pot interessar

stats