El València CF celebra la Junta General Ordinària d'Accionistes

S'espera una sessió telemàtica en què es tractarà la gestió del club per part de Meriton.

Junta General Ordinària d'Accionistes del València CF de 2019
Junta General Ordinària d'Accionistes del València CF de 2019 / À Punt NTC

El València celebra aquest divendres la Junta General Ordinària d'Accionistes a la Fira de Mostres de València. Serà sense públic, i els accionistes hi podran accedir de manera telemàtica.

La versió oficial sobre el fet que se celebre per aquesta via és la distància social a què obliga el coronavirus. No obstant això, la realitat és que el 84% de les accions de Peter Lim, màxim accionista del València, permetran aprovar, entre altres coses, la polèmica modificació de l'article 11 dels estatuts, que elevarà de 9 a més de 3.500 el nombre d'accions que caldran per a assistir a una pròxima junta.

El Consell d'Administració haurà de respondre el formulari de preguntes que li deixen per escrit els accionistes minoritaris. Com pensa el club frenar un deute insostenible sense públic al Mestalla i sense competir a Europa? Continuarà la venda massiva de jugadors?

En la junta també es pretén aprovar uns comptes anuals que contemplen la paralització 'sine die' de les obres del nou estadi. L'alcalde de València, Joan Ribó, ja va donar un ultimàtum sobre aquest afer a l'entitat valencianista. Així les coses, respondran si l'economia del València resistirà l'anunciada anul·lació de l'ATE, o entrarà en causa de dissolució?

Preguntes incòmodes que esperen resposta.

També et pot interessar

stats