El València CF cau a Cornellà

Primera derrota en Lliga davant de l'Espanyol.

Primera derrota en Lliga del València davant de l'Espanyol
Primera derrota en Lliga del València davant de l'Espanyol / Efe
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
María José Tàrrega
26 d'agost 2018 - 23:55

El València ha caigut derrotat aquest diumenge al RCDE Stadium per 2-0, després d'una primera part on ha tingut ocasions per a posar-se per davant. No ha materialitzat i, a poc a poc, l'equip català ha anat fent-se l'amo del terreny i finalment dels punts.

El signe del partit podria haver canviat si el VAR haguera donat com a penal unes possibles mans de David Soler en el minut 17. No ha sigut així i l'Espanyol s'ha espolsat la por per a acabar imposant el seu joc.

Els dos gols han arribat a la represa. El primer, en falta llançada per Granero, que colpeja al travesser i en què ha calgut recórrer al VAR per a derimir si el baló havia travessat totalment la línia. Era el minut 63 i cinc després, Borja Iglesias feia el 2-0 definitiu en aprofitar una errada en el marcatge de Piccini.

Marcelino ha buscat la reacció esgotant els canvis, però ni el debut oficial de Txérixev, ni l'aportació de Gameiro i Batshuayi, eixint des de la banqueta, han canviat els ànims valencianistes, incapaços de reaccionar.

També et pot interessar

stats