València CF: arriba Foulquier, se'n va Sobrino

Poc abans que s'esgote el mercat de fitxatges, el club de Mestalla ha fet oficials el fitxatge de Dimitri Foulquier, procedent del Granada, i el traspàs de Rubén Sobrino al Cadis

Foulquier i Sobrino protagonitzen l'ultima hora del mercat de fitxatges en el València CF
Foulquier i Sobrino protagonitzen l'ultima hora del mercat de fitxatges en el València CF / València CF / Cadis CF
30 d'agost 2021 - 22:27

A poques hores perquè el mercat de fitxatges abaixe la persiana, el València CF ha protagonitzat dos moviments, un d'entrada i un altre d'eixida. Els protagonistes, dos jugadors dels quals es parlava, i molt, durant els últims dies.

D'una banda, el club de Mestalla ha fet oficial el fitxatge de Dimitri Foulquier, després d'haver arribat a un acord amb el Granada CF per a la incorporació del lateral francés, de 28 anys. Foulquier, que arriba traspassat des del conjunt andalús, ha firmat el seu nou contracte per a les pròximes quatre temporades, fins al 30 de juny de 2025.

Per un altre costat, l'entitat valencianista també ha anunciat el traspàs de Rubén Sobrino cap al Cadis. El davanter va estar cedit la passada campanya en l'equip gadità i ara torna amb un contracte que el vincula per a les tres pròximes temporades.

També et pot interessar

stats