El València CF aplica un ERTO als seus treballadors

Nova mesura del club, que se suma a la rebaixa salarial dels futbolistes.

El València CF aplica un ERTO als seus treballadors
El València CF aplica un ERTO als seus treballadors

El València CF ha fet oficial l'aplicació d'un expedient de regulació temporal d'ocupació (ERTO), que afectarà els seus treballadors. El club de Mestalla fa referència a l'actual context d'excepcional crisi sanitària que s'ha establit a escala mundial davant de la crisi del coronavirus com a principal motiu de tan dràstica mesura. La paralització indefinida de l'activitat esportiva i, per tant, la consegüent disminució d'ingressos han fet que l'entitat s'haja vist en la necessitat d'adequar-se a la nova situació.

En el comunicat, el club assegura que la predisposició de jugadors i cossos tècnics del primer equip i el planter, a més de l'alta direcció, ha sigut sempre la d'ajudar a garantir la sostenibilitat econòmica de l'entitat en un moment de dificultat i incertesa de futur per a tot el món, mantenint el compromís de protegir l'ocupació de tots els treballadors. En aquest sentit, els jugadors han acceptat una rebaixa salarial.

A més, amb la prioritat d'assegurar el compromís de protegir els seus treballadors més vulnerables enfront de la incerta evolució de la situació, el València CF ha assegurat que farà un complement d'ingressos a un percentatge molt alt dels seus treballadors, per tal de protegir-los a ells i a totes les seues famílies en unes circumstàncies tan complicades.

També et pot interessar

stats