El València CF i ADU trenquen l’acord d’exclusivitat

El club valencianista i la cooperativa ADU Mediterráneo han trencat l’acord d’exclusivitat per a la venda dels terrenys del vell Mestalla i la finalització del nou estadi.

Façana de Mestalla
Façana de Mestalla
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
María José Tàrrega
29 de març 2020 - 18:48

El València CF ha anunciat en la seua web oficial el trencament de l'acord d'exclusivitat amb la cooperativa ADU Mediterráneo, SL, l’encarregada de vendre les parcel·les del vell Mestalla i alhora acabar les obres del nou feu valencianista. Segons el comunicat l’acord és mutu ja que no es donen les circumstàncies per a formalitzar-ne l’operació.

Recordem que ADU tenia un acord d’exclusivitat fins el 31 de març per a entregar les garanties de pagament que ascendeixen a 140 milions d’euros. Davant la impossibilitat de complir amb els terminis establits, el club blac-i-negre ha decidit posar punt final a l’acord d’exclusivitat.

En el mateix comunicat el València ja ha anunciat que estudiarà a partir d’ara diferents alternatives per a dur a terme la mateixa operació conjunta de venda dels terrenys i la finalització d’obra. El president Anil Murthy en declaracions a la mateixa web ha dit que s’ha informat a les autoritats de la nova situació i que continuarà treballant per a acabar el projecte.

Mentrestant, ADU Mediterráneo ha anunciat que continua buscant garanties financeres per a arribar a un nou acord de venda amb el València.

També et pot interessar

stats