El València certifica la permanència contra el Reial Madrid (0-0)

El Vila-real ha celebrat davant de la seua afició que tornarà a jugar l'any que ve en la Primera Iberdrola

Les valencianistes María Jiménez i Marta Carro es xoquen la mà davant Esther González, del Reial Madrid
Les valencianistes María Jiménez i Marta Carro es xoquen la mà davant d'Esther González, del Reial Madrid / LaLiga

El València i el Reial Madrid han empatat a zero a l'Antoni Puchades de Paterna, un punt que assegura la presència, un any més, de l'equip d'Andrea Esteban en la Primera Iberdrola.

Un grandíssim partit de la seua portera Enith, que va evitar diversos gols de les madridistes, ha assegurat un punt que li dona matemàticament al València la permanència, que també hauria aconseguit en cas de derrota perquè el rival directe, l'Eibar, al qual s'enfrontarà en l'última jornada, ha perdut en la visita a l'Atlètic de Madrid (3-0).

Curiosament, el Reial Madrid i l'Atlètic de Madrid començaven la jornada empatats a 56 punts en la tercera plaça i barallaran en l'última jornada per la plaça de Lliga de Campions per a la pròxima temporada.

El Vila-real festeja la permanència (2-0)

El conjunt groguet ha celebrat amb una victòria, contra el Betis i davant de la seua afició, la permanència que va obtindre a Eibar en la passada jornada. Dos gols de Salma Paralluelo han donat els tres punts a un equip que no guanyava des del mes de febrer.

L'equip que entrena Sara Monforte va certificar la presència, per segona temporada, en la màxima categoria del futbol espanyol, una salvació que semblava complicada, especialment després de la sanció de punts patida a mitjan temporada. Uns punts que va recuperar després que la RFEF va admetre el recurs del club groguet.

El Llevant guanya l'últim partit fora de casa (1-3)

El conjunt granota, sense res en joc ja en la Primera Iberdrola, ha guanyat el Madrid CFF després d'un partit en el qual les madrilenyes empataren el gol inicial d'Alba Redondo, de penal, però Viola Calligaris avançà ràpidament el seu equip i Gio Queiroz sentencià el duel, també de penal, en la segona part.

És l'últim desplaçament que farà l'equip d'Ángel Villacampa aquesta temporada, ja que en l'última jornada rebrà a Bunyol el Granadilla de Tenerife, que aquesta jornada s'ha quedat sense opcions de jugar a Europa la pròxima campanya. 

També et pot interessar

stats