Festa completa al Mestalla

El València ha guanyat el Celta per 3-0 en el debut d'Edinson Cavani amb la camiseta blanc-i-negra

Castillejo i Cavani celebren el gol
Castillejo i Cavani celebren el gol / Manuel Bruque (Efe)
À Punt Esports
Hèctor Salvador @apuntesports
16 de setembre 2022 - 18:55 Actualitzat: 17 de setembre 2022 - 20:41

El València s'ha retrobat amb el triomf en véncer el Celta de Vigo per 3-0 al camp de Mestalla, en un dia marcat per l'anhelat debut d'Edinson Cavani amb la samarreta blanc-i-negra. Els gols de Samu Castillejo en la primera part i de Marcos André i André Almeida ja en la represa, quan el Celta jugava amb un jugador menys, han servit perquè l'equip de Gennaro Gattuso sume la tercera victòria de la temporada.

Tots els focus estaven posats en l'alineació per la possible titularitat de Cavani i el tècnic italià no ha volgut distraccions. L'uruguaià ha jugat d'entrada contra un Mestalla expectant pel debut del seu nou ídol. El partit ha començat amb un equilibri de forces entre els dos equips, que ha començat a arribar a les porteries rivals amb perill. Poc abans del descans, Samu Castillejo ha desfet la igualada en aprofitar un rebot després d'una gran acció de Samuel Lino per la banda esquerra.

En la represa, l'expulsió de Franco Cervi ha facilitat la tasca dels valencianistes, que, tot i així, han necessitat una nova aturada salvadora de Mamardashvili per a evitar l'empat dels gallecs en una acció a pilota aturada. Marcos André i André Almeida, ja en els instants finals, han arredonit la festa al Mestalla amb el 3-0 definitiu.

El València se situa en la mitja taula, amb nou punts en sis jornades, just abans de l'aturada de la competició per la disputa de la Lliga de les Nacions. L'assignatura pendent continua sent sumar lluny del Mestalla, on l'equip de Gattuso acumula dues derrotes en dos partits. La primera oportunitat serà el dissabte 2 d'octubre contra l'Espanyol a Cornellà-El Prat.