València 2-0 Celta: guanya l'afició

El València ha acomiadat la temporada amb victòria en un Mestalla buit per la gran participació en la protesta contra la gestió de Meriton als voltants de l'estadi

L'aspecte de Mestalla, pràcticament buit
L'aspecte de Mestalla, pràcticament buit / Kai Forsterling (Efe)
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
20 de maig 2022 - 18:30 Actualitzat: 21 de maig 2022 - 22:00

El València ha acomiadat la temporada guanyant 2-0 el Celta, però el partit més important no s'ha jugat sobre la gespa sinó als voltants del Mestalla. L'afició ha aconseguit la victòria més important de la temporada amb la gran participació en la protesta contra la gestió de Meriton en el club, que ha deixat l'estadi pràcticament buit. 

L'equip blanc-i-negre ha tornat a guanyar un partit de Lliga nou jornades i dos mesos després i acabarà la temporada entre els deu primers classificats. Maxi Gómez, en la primera part, i Araujo, en pròpia porta, ja en la segona, han sigut els autors dels gols d'un partit sense massa història en què els de Bordalás han buscat el triomf amb més insistència.

L'interés ha estat en el que passava en els voltants del Mestalla, on hi havia molta més gent que dins del camp, que ha presentat una entrada de menys de 5.000 persones. Fora, milers d'aficionats valencianistes han omplit els carrers amb càntics i pancartes contra la gestió de Peter Lim i Anil Murthy en el club. De fet, les crítiques s'han sentit fins i tot des de dins de l'estadi. Però l’afició no només ha protestat contra Meriton, sinó que ha animat l'equip i ha festejat els gols dels de Bordalás. El València ha guanyat, però l'autèntica vencedora aquesta jornada ha sigut l'afició. 

També et pot interessar

stats