Benítez s'endú un punt de Mestalla (0-0)

El València i el Celta no han passat de l'empat en un partit sense ocasions clares de gol

Pepelu, en una acció del partit
Pepelu, en una acció del partit / Kai Forsterling (Efe)

El València no ha passat de l'empat contra el Celta de Vigo (0-0), en el retorn de Rafa Benítez a Mestalla, que ha ovacionat el tècnic madrileny. El marcador no podia ser un altre, en un partit molt espés, sense ocasions clares de gol, en què el primer i únic llançament a porteria ha arribat passat el minut 80.

El partit ha començat amb una gran ovació de l'afició valencianista a Rafa Benítez, l'entrenador del millor València de la història. I el partit ha sigut un veritable duel tàctic entre el mestre, el madrileny, i el deixeble, Rubén Baraja. Els dos li han donat més importància a la defensa que a l'atac i el ben cert és que s'han vist molt poques ocasions clares de gol.

Els gallecs han portat la iniciativa en la primera part, però les imprecisions en zona ofensiva els han privat de crear perill en la porteria defesa per Mamardashvili. Una rematada de cap de Larsen a la treta d'una falta botada per Aspas que ha acabat fregant el pal ha sigut la millor ocasió de la primera part, que ha acabat amb la lesió de Gayà.

En la represa, el guió del partit a penes ha canviat. De fet, el primer llançament a porteria ha arribat a falta de deu minuts per al final, amb una rematada d'Aspas que Mamardashvili ha evitat que es convertira en gol. Ja no hi ha hagut més ocasions i els dos equips s'han hagut de conformar amb el repartiment de punts.

El València acaba la catorzena jornada amb 19 punts, onze més que el Celta, que marca ara mateix la zona de descens. La setmana que ve, l'equip blanc-i-negre visitarà el camp del líder, el Girona.