El València celebra la junta d'accionistes més reduïda de la seua història

El València celebra la junta d'accionistes més reduïda de la seua història

El València CF ha celebrat la seua junta d'accionistes. Un acte polèmic des de la base. Les limitacions imposades pel club als assistents han fet que només onze accionistes accediren en representació de la resta. Concretament, només aquells que tingueren 3.598 accions en propietat o delegades hi podien accedir.

Però això no ha sigut tot. El club, poc abans de començar la junta, ha emés un comunicat en què prohibia expressament la difusió durant o després de l'acte de contingut audiovisual d'aquest, així com de qualsevol informació, i remetia els mitjans de comunicació a les notes i material que publicarien després.

Una junta que presidien en la taula principal el president del club, Anil Murthy; el director executiu, Joey Lim; el secretari del consell, Germán Cabrera; la directora financera, Inma Ibáñez; el conseller Raymond Chen; l'advocat del club, Javier Solís, i la notària del club, Ana Júlia Roselló.

Entre els temes principals que han tractat en la junta han estat el mateix format d'aquesta, la gestió econòmica, ampliacions de capital, plans de negoci futur i gestió dels fons CVC, la gestió de la parcel·la esportiva amb les renovacions de Gayà, Soler o l'operació Neto-Cillessen com a eix central; la caducitat de l'ATE de Mestalla i com això repercutirà en el club o la imatge pública de la directiva del club.

També et pot interessar

stats