El València cau en la trampa del Cadis (0-1)

L'equip blanc-i-negre veu com Europa s'allunya després d'un dels pitjors partits de la temporada

Gayà es lamenta després d'una decisió arbitral
Gayà es lamenta després d'una decisió arbitral / Europa Press

Els Reis d'Orient li han portat carbó al València. L'equip de Gennaro Gattuso ha perdut 0-1 al Mestalla contra el penúltim de la Lliga, el Cadis, i ja veu més prop la zona de descens que els llocs que donen accés a jugar competició europea la temporada que ve.

El partit ha començat amb deu minuts de retard perquè un aficionat ha patit un problema cardíac en la graderia central de l'estadi de Mestalla poc abans de l'inici. Els serveis mèdics dels dos equips han atés l'home, que ha abandonat el camp en llitera. Lamentablement, en acabar el partit s'ha confirmat la mort.

Un exvalencianista, Rubén Sobrino, ha sigut el gran protagonista del primer colp dur del partit. Una internada seua per banda dreta, davant la passivitat d'Ilaix, ha acabat amb una centrada perquè Alcaraz superara Mamardashvili i inaugurara el marcador. El 0-1 era el guió somiat pels andalusos, un equip que es troba molt còmode defensant i eixint a la contra. El València ha jugat un dels partits més dolents de la temporada i ha sigut incapaç de fer mal a un Cadis que fins i tot ha pogut anar-se'n al descans amb una diferència major.

L'entrada d'Almeida en la represa ha millorat l'equip, però a mesura que passaven els minuts, els nervis s'apoderaven de l'equip de Gattuso, que veia com el temps corria i no passava res. Els andalusos s'han limitat a aguantar el resultat i a perdre temps, i han desesperat el València, que ha caigut en la trampa dels de Sergio González.

El València ha patit la tercera derrota en les cinc últimes jornades, en què només ha sumat quatre punts. Europa se li escapa a l'equip de Gattuso, que haurà de començar a mirar també cap avall.