El València fa bona la dita: entrenador nou, victòria segura

L'equip blanc-i-negre, amb Jesús Oliva a la banqueta, ha guanyat la Reial Societat per 2-1

Les jugadores del València celebren el 2-1
Les jugadores del València celebren el 2-1 / LaLiga

Entrenador nou, victòria segura. La dita s'ha complit a l'Antonio Puchades, on el València, amb Jesús Oliva a la banqueta després de la destitució d'Andrea Esteban, ha guanyat la Reial Societat per 2-1. L'equip blanc-i-negre trenca així una ratxa de quatre derrotes seguides i s'escapa de la zona de descens.

Però no ho ha tingut gens fàcil el València, ja que les donostiarres s'ha avançat en el marcador en l'equador de la primera part. La bona notícia és que, a penes quatre minuts després, Marta Carro ha restablit la igualada. L'èxtasi ha arribat a les acaballes del partit, quan fins i tot es donava per bo l'empat contra el segon classificat de la passada Lliga. Berta Pujadas, en el minut 86, ha fet el gol que dona tres punts d'or a les blanc-i-negres.

El Llevant no afluixa

El Llevant ha aconseguit la sisena victòria consecutiva en la Lliga F en guanyar per 2-0 el Granadilla Tenerife. L'equip granota es manté en segona posició, en zona Champions, i amplia a set punts la distància respecte al quart, l'Atlètic de Madrid.

La pitxitxi Alba Redondo, amb una diana poc abans del descans, i Andonova, a penes començar la segona part, han marcat els gols que situen el Llevant amb 35 punts i que fan oblidar la desfeta en la Copa de la Reina contra l'Alhama.